STRONG KONDIPARK
130m2

A Strong kondiparkot használva sokszínű és élvezetes edzésekkel tudja hosszú távon maximalizálni egészségi állapotát és fittségét.

A kondiparkokon való edzés a testedzés legmodernebb formája és népszerűsége töretlenül növekszik. A Strong kondiparkot bárki bármikor tudja használni, és minél inkább gyakorlottabbá válik a felhasználó, minél intenzívebben edz, annál nagyobb mértékű lesz a testizom fejlődése, és a hosszútávú egészségmegőrzés mértéke. Iskolák és egyéb oktatási intézmények számára a Strong kondiparkhoz lektorált oktatási anyagot tudunk biztosítani.

A KONDIPARK IDEÁLIS VÁLASZTÁS:

Közterületre

Közterületre

Családi házakhoz

Családi házakhoz

Cégeknek

Cégeknek

Iskoláknak

Iskoláknak

Sportegyesületeknek

Sportegyesületeknek
ÉRDEKEL

ok

GUMITÉGLÁVAL 
 

is telepítjük a kondiparkot, a kialakítást és
telepítését megfelelő szabvány szerint végezzük
ok

KULCSRAKÉSZEN

komplex és komplett rendszert adunk át
csak használni kell kondiparkot.
ok

BÁRMILYEN SZÍNBEN

választható a RAL színskálából a kondipark,
igy a legjobban illeszkedik a környezethez.

dividers

STRONG KONDIPARK

TECHNIKAI ADATOK


Szükséges terület:HosszúságSzélesség
130 m2 13,1 m 10,1 m130m2 alapeajz

pdfdwg

puzzle

STRONG KONDIPARK

ELEMEI


Bordásfal Dupla hasizom erősítő pad Dupla multifunkciós tréner Fekvőtámasz háromszög Háromelemes húzódzkodó Háromkarú függeszkedő Hátizom erősítő oszlopon Kötéltartó Kiegészítő tartók Kombinált húzódzkodó Lépegetők Medicin céltábla Multifunkciós húzódzkodó Párhuzamos korlát T-állvány Tolódzkodó állvány Vízszintes létra Z-tolódzkodó


Ez a kondipark összeállítás csupán ajánlás. Minden kondiparkunk esetében igény szerint módosítható az oszlopok száma és elrendezése, valamint bármely park tetszőlegesen variálható, illetve bővíthető – akár később is – az elérhető kondieszközök széles választékából.

 

line bestrong

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.