BESTRONG KONDIPARK
150m2

A minden igényt kielégítő BeStrong kondipark szinte az összes BeStrong eszközt tartalmazza, így változatosan és élményekkel gazdagodva válnak a kondiparkot használók egyre erősebbé és fittebbé.

A kondiparkokon való edzés a testedzés legmodernebb formája és népszerűsége töretlenül növekszik. A BeStrong kondiparkon élménnyé válik az edzés, legyen szó crossfitről, street workoutról vagy szimpla szabadidős testedzésről, de akár testnevelés óráról is. Az eszközökön elvégezhető gyakorlatok száma kimeríthetetlen, amelyekkel a test minden izma és izomcsoportja fejleszthető, hogy a BeStrong kondiparkot használók egyre erősebbé és fittebbé váljanak. Iskolák és egyéb oktatási intézmények számára a BeStrong kondiparkhoz lektorált oktatási anyagot tudunk biztosítani.

A KONDIPARK IDEÁLIS VÁLASZTÁS:

Közterületre

Közterületre

Családi házakhoz

Családi házakhoz

Cégeknek

Cégeknek

Iskoláknak

Iskoláknak

Sportegyesületeknek

Sportegyesületeknek
ÉRDEKEL

ok

GUMITÉGLÁVAL 
 

is telepítjük a kondiparkot, a kialakítást és
telepítését megfelelő szabvány szerint végezzük
ok

KULCSRAKÉSZEN

komplex és komplett rendszert adunk át
csak használni kell kondiparkot.
ok

BÁRMILYEN SZÍNBEN

választható a RAL színskálából a kondipark,
igy a legjobban illeszkedik a környezethez.





dividers

BESTRONG KONDIPARK

TECHNIKAI ADATOK


Szükséges terület:HosszúságSzélesség
150 m2 15,1 m 10,1 m



150 alaprajz

pdfdwg

puzzle

BESTRONG KONDIPARK

ELEMEI


Bordásfal Boxzsák tartó Dupla hasizom erősítő pad Dupla multifunkciós tréner Függőleges hullám Fekvőtámasz háromszög Hasizom erősítő oszlopon Háromelemes húzódzkodó Háromkarú függeszkedő Hátizom erősítő oszlopon Kiegészítő tartók Kombinált húzódzkodó Kötéltartó Lépegetők Majomlétra Medicin-céltábla Multifunkciós húzódzkodó Párhuzamos korlát Szűk húzódzkodó Tolódzkodó állvány Vízszintes létra Z-tolódzkodó


Ez a kondipark összeállítás csupán ajánlás. Minden kondiparkunk esetében igény szerint módosítható az oszlopok száma és elrendezése, valamint bármely park tetszőlegesen variálható, illetve bővíthető – akár később is – az elérhető kondieszközök széles választékából.

 

line bestrong

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.